32,90 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комплект от водеща шина и режещи вериги за акумулаторната резачка за клони GTA 26

Дори и най-добрата резачка за клони ще се изтъпи при редовна употреба. Ако по време на работа нямате възможност да заточите Вашия верижен трион, или ако режещата гарнитура трябва да бъде подменена, имате подходящото решение с комплектите режещи гарнитури на STIHL.

С STIHL Cut Kit 1 можете да се погрижите проактивно производителността при рязане на Вашата акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26 да остане постоянно висока. С него самостоятелно и лесно можете да извършите смяна на режещата верига и направляващата шина, предназначени за Вашата STIHL GTA 26 на всяко едно място. При монтажа ще бъдете подпомогнати от нашето ръководство за смяна на режещата гарнитура, което можете да изтеглите посредством QR кода на опаковката на Вашия комплект режеща гарнитура. Така Вашата резачка за клони STIHL бързо ще бъде готова отново за работа.

В сервизния комплект STIHL Cut Kit 1 за STIHL GTA 26 получавате следните компоненти за смяна на режещата гарнитура:

  • 1 направляваща шина STIHL Rollomatic Light за GTA 26 (10 см)
  • 2 x STIHL режеща верига 1/4" P Picco Micro 3 (PM3; 1,1 мм)

Комбинацията от здравата олекотена шина STIHL Rollomatic Light и режещата верига STIHL 1/4“ P Picco Micro 3 (PM3) Ви подпомагат като частен потребител при поддръжката на дворове и градини, за да режете прецизно дървета и храсти или сами да си направите декорация за дома.

Тези съобразени едни с други компоненти на режещата гарнитура подпомагат надеждността на верижния трион – също и при продължителна работа. Така вие печелите максимална производителност и чрез смяната на режещата гарнитура можете да работите надеждно и почти без прекъсване.

Cut Kit 1

Сервизно обслужване и съвети