425,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Режеща верига 3/8" Rapid Hexa (RH): висока режеща способност и бързо заточване

Благодарение на иновативната форма на зъба и на тесния срез с STIHL 3/8" Rapid Hexa с остър страничен ръб на зъба постигате изключително висока режеща способност. Новата иновативна режеща верига на STIHL е добър избор за професионална работа в гората и селското стопанство, за още по-бързо поваляне и кастрене на дървета с моторен трион STIHL. Предимствата ѝ проличават особено при рязане косо на дървесинното влакно.

Режещата верига STIHL Rapid Hexa е базирана на патентованата и ексклузивна система STIHL HEXA. Така режещите зъби Hexa и пилата Hexa са съгласувани едни с други директно по своята форма, така че да можете да заточвате веригата бързо, лесно и прецизно. Така не само ще режете по-бързо, но и веригата остава остра по-дълго време. Освен това системата HEXA предотвратява пиленето на водещите и свързващите звена и минимизира опасността от скъсване на веригата. Посредством тази система при допълнително заточване и потребителите любители постигат почти идеален ъгъл на заточване. Така режещата верига 3/8" Rapid Hexa на STIHL има значително по-дълъг експлоатационен живот и по-голяма продължителност на използване.

С високото качество на рязане благодарение на острите странични ръбове на зъбите режещата верига Rapid Hexa осигурява винаги чисто и прецизно рязане с моторния трион. Така с верижния си трион, например модел STIHL MS 462, поваляте ефективно дървета и надробявате прецизно дебели дървовидни храсти. Благодарение на ниската склонност към трептене можете да подвеждате моторния трион точно и да го водите сигурно при рязане.

За допълнително заточване на режещата верига Hexa може да бъде използвана само пилата Hexa.

Rapid HEXA

Технически характеристики

Стъпка3/8 "
Дебелина на водещото звено1,3,1,6 мм
Дължина на шината 1(*)40 см,45 см,50 см
Брой на водещите звена1640,1640 ,60 ,66 ,72 ,820

Сервизно обслужване и съвети