Топ модел с ексклузивна режеща гарнитура

Новият акумулаторен верижен трион STIHL MSA 220 C-B убеждава с мощност и издръжливост

Акумулаторен верижен трион STIHL MSA 220 C-B

STIHL MSA 220 C е ново допълнение към акумулаторната система АР на STIHL и е най-мощният акумулаторен верижен трион в асортимента на STIHL. Благодарение на високата скорост на режещата верига той ви дава възможност да напредвате бързо с работата си и гарантира постоянно висока производителност при рязане независимо от нивото на зареждане на акумулаторната батерия. Моделът е много подходящ за най-различни видове употреба, например поваляне, кастрене, разтрупване или рязане на дървесина за използване в строителството. Първокласни отличителни белези го правят изключително здрав и подходящ за използване и в дъждовно време.

 

Мощен, здрав и гъвкав - продуктови предимства

Бързо напредване с работата

 • Интелигентна двигателна електроника
  Електродвигателят (EC) на STIHL работи изключително ефективно. Като интелигентна командна централа предварително включената ЕС електроника на STIHL по всяко време разпознава включената в уреда акумулаторна батерия и захранва електродвигателя (EC) с подходяща за батерията мощност. По този начин верижният трион има постоянно висока производителност при рязане – и през целия процес на разреждане на батерията.

 

 • Пълна акумулаторна мощност
  Окомплектован с батерията АР 300 S от акумулаторната система АР на STIHL, този модел верижен трион постига отлична производителност при рязане и издръжливост. Неговите капацитет и енергоресурс са още по-високи в сравнение с батерията АР 300. Резултатът е пълна мощност на машината и забележимо по-бързо напредване с работата.

Висока производителност при рязане

 • Висока скорост на режещата верига
  Високата производителност при рязане не се дължи само на двигателя - режещата гарнитура също има ключова роля. С MSA 220 С летвата е вдигната високо - със скорост на режещата верига до 24 м/сек.

 

 • Високопроизводителна режеща верига
  При верижните триони на STIHL режещата верига и водещата шина винаги са прецизно съгласувани с моторната единица. STIHL MSA 220 С е окомплектована с изключително високопроизводителната режеща верига с остри ръбове на зъбите 3/8" РS3.

 

 • Бързо обтягане на веригата без инструмент
  Лесна смяна на режещата верига: развинтвате капака на водещото колело, поставяте новата режеща гарнитура, монтирате отново капака и опъвате веригата лесно и бързо, използвайки регулиращото колело. При затягане капака на водещото колело с крилчатата гайка шината се фиксира автоматично. Готово.

Прецизна и комфортна работа

Практична маркировка за поваляне

Релефната маркировка за поваляне дава възможност за точно определяне посоката на поваляне на дървото.

Многостранно приложение

Неограниченият радиус на действие на акумулаторния верижен трион в съчетание с доброто му подвеждане правят STIHL MSA 220 C машина с многостранно приложение:

Отсичане на дървета с малък диаметър

Кастрене и разтрупване

Отглеждане на млади насаждения и храсти и шубраци

Рязане на дърва за огрев

Разтрупване и рязане на дървесина за използване в строителството