Ефективно рязане без шум

Акумулаторна мощност за поддръжка на храсти и жив плет

Акумулаторна ножица за жив плет STIHL

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 66 на STIHL e надеждeн партньор при поддръжка на зелени площи. Мощните акумулаторни батерии осигуряват дълга продължителност на използване и предлагат висока производителност при рязане - без кабел или вредни емисии.

HSA 66

HSA 66

Бърза поддръжка на храсти и жив плет: с изключително удобната акумулаторна ножица за жив плет  STIHL HSA 66 частните потребители оформят перфектно своите храсти и жив плет. Благодарение на шлифования с диамантина нож уредът убеждава с първокласна производителност при рязане, а издръжливата акумулаторна батерия и модерния двигател ЕС го превръщат в надежден и преди всичко тих партньор и при продължителна употреба. Така се справяте с лекота с поддръжката на храстите и живия плет.

Акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 25

Акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 25

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 25 е много подходяща за оформяне и подкастряне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове, както и за довършителни работи по краищата на тревни площи.
Viele Geräte - ein Akku Акумулаторна технология STIHL – мобилна, тиха ...

Mобилни и тихи уреди за работа без кабел и отпадни газове: нашите мощни литиево-йонни акумулаторни батерии AP са съвместими с всички акумулаторни уреди на STIHL от серия PRO.

Aкумулаторна технология STIHL - мобилна, тиха и мощна