АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД отпразнува своя 10 годишен юбилей!

Тържеството по случай 10 годишнината от основаването на дъщерното дружество АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД се проведе на 15.06.2015 в София Ивент Център, гр. София. На събитието освен ръководството, служителите и дилърите на дружеството от цялата страна, присъстваха и следните почетни гости:

Негово превъзходителство, посланикът на федерална република Германия в България, г-н Лингеман;
Семейство Щил, представено от г-н Ханс Петер Щил, почетен председател на надзорния и на консултативния съвет, и неговия син д-р Николас Щил, председател на надзорния и на консултативния съвет на ЩИЛ;
Г-н Роберт Майер, бивш член на борда по търговските въпроси с дългогодишен принос за изграждането и развитието на бизнеса в Източна Европа.

Преди 10 години АНДРЕАС ШТИЛ започва работа в София в офис и склад, намиращи се на ул. Якубица. Много от служителите идват от фирма Модакс-сервиз, която до тази момент е била официален вносител на продуктите с марка ЩИЛ и ВИКИНГ за България.
През 2006 г. в присъствието на г-н Ханс Петер Щил тържествено се открива новата административно-складова база на бул. Ботевградско шосе, гр. София, разположена върху 8,0 дка, от тях складова площ - 1400 м², 700 м² административна част и 200 м² площ за сервиз и учебни зали. Тя напълно отговаря на най-съвременните изисквания и стандарти за упражняване на административно-логистична дейност.

В нея през 2008 г. дружеството постига рекордни продажби. По-късно в резултат на световната финансова криза оборотът спада значително. След съвземането на пазарите от тежката рецесия ЩИЛ България отново продължава своя успешен път напред. И в момента тя е част от 36-те собствени търговски дружества на ЩИЛ.

Основни приоритети в политиката на дружеството са разширяване на дилърската мрежа, подобряване качеството на сервизните услуги, провеждане на продуктови и технически обучения и ориентиран целево маркетинг, както и оказване на съдействие на дилърите на АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД при осъществяване на техните планове и цели.
Защото, както инж. Георги Драганов, Управител на АНДРЕАС ШТИЛ ЕООД, каза в своя поздравителен адрес „Нашата крайна цел е трайният успех. А предпоставка за него е стриктното ориентиране към клиента, съпроводено от изпреварваща развойна дейност, използване на шансове, предоставени от пазара, както и приемането на предизвикателства. Към всичко това принадлежат добре подредени, чисти и заредени с широк асортимент от стоки магазини, обслужвани от отлично обучени продавачи и сервизни техници. Не е тайна, че качеството ни играе решаваща роля за нашия успех. Марката ЩИЛ е известна не само с първокласно качество на продуктите, а също и с първокласно сервизно обслужване."

Избрани моменти от тържеството в снимки: