Директен избор на продукт: Комплекти режещи гарнитури

Cut Kit 1

Комплект от водеща шина и режещи вериги за акумулаторната резачка за клони GTA 26

Информация

Дори и най-добрата акумулаторна резачка за клони ще се затъпи при редовна употреба. Ако по време на работа нямате възможност да заточите веригата ѝ, или ако режещата гарнитура трябва да бъде подменена, подходящото решение са комплектите за рязане на STIHL.
С STIHL Cut Kit 1 можете да се погрижите проактивно производителността при рязане на Вашата акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26 да остане постоянно висока. С него самостоятелно и лесно можете да извършите координирана смяна на режещата верига и водещата шина на Вашата STIHL GTA 26 на всяко едно място. При монтажа ще бъдете подпомогнати от нашето ръководство за смяна на режещата гарнитура, което можете да изтеглите посредством QR кода на опаковката на Вашия комплект за рязане. Така резачката Ви за клони STIHL отново бързо ще бъде готова за работа.
В STIHL Cut Kit 1 за STIHL GTA 26 са включени следните компоненти за подмяна на режещата гарнитура:

  • 1 x водеща шина STIHL Rollomatic Light за GTA 26 (10 см)
  • 2 x режещи вериги STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3; 1,1 мм)
Комбинацията от здрава олекотена шина STIHL Rollomatic Light и режеща верига STIHL 1/4“ P Picco Micro 3 (PM3) Ви подпомага като частен потребител при поддръжката на градински площи и на двора и градината, за прецизно рязане на дървета и храсти или самостоятелна изработка на жилищна декорация.
Тези напаснати едни към други компоненти на режещата гарнитура подпомагат надеждността на моторната Ви резачка – и при продължителна работа. Така Вие печелите максимална производителност и чрез смяната на режещата гарнитура можете да работите надеждно и почти без прекъсване.

30,19 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.