Директен избор на продукт: Комплекти режещи гарнитури

Cut Kit 8

Комплект от шина и вериги за акумулаторния верижен трион MSA 220

Информация

Дори и най-добрият верижен трион ще се изтъпи при редовна употреба. Ако по време на работа нямате възможност да заточите веригата му или ако режещата гарнитура трябва да бъде подменена, подходящото решение са комплектите режещи гарнитури на STIHL.
С STIHL Cut Kit 8 можете да се погрижите проактивно производителността при рязане на Вашия акумулаторен верижeн трион STIHL MSA 220 да остане постоянно висока. С него самостоятелно и лесно можете да извършите смяна на режещата верига и водещата шина, предназначени за Вашия верижен трион STIHL, на всяко едно място. Така верижният Ви трион бързо ще бъде готов отново за работа. При монтажа ще бъдете подпомогнати от нашето ръководство за смяна на режещата гарнитура, което можете да изтеглите посредством QR кода на опаковката на Вашия комплект режеща гарнитура.
В STIHL Cut Kit 8 за STIHL MSA 220 са включени следните компоненти за подмяна на режещата гарнитура:

  • 1 x водеща шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм (35 см)
  • 2 x режещи вериги STIHL 3/8" P Picco Super 3 (PS3), 1,3 мм

Стандартната шина STIHL Rollomatic E, 3/8" P подпомага с ниско тегло, висока стабилност и конструкцията си за намален обратен удар при поваляне и кастрене на дървета, както и при рязане на дърва за огрев или строителна дървесина. Режещата верига STIHL 3/8" P Picco Super 3 (PS3) с високата си производителност при рязане е много подходяща за използване при поддръжка короните на дървета. Тя има отлично поведение при подвеждане и работи плавно, така че да можете да режете със своя STIHL MSA 220 прецизно и с намален обратен удар и вибрации в короната на дървото.
Тези напаснати едни към други компоненти на режещата гарнитура подпомагат надеждността на моторния Ви трион – и при продължителна работа. Така Вие печелите максимална производителност и чрез смяната на режещата гарнитура можете да работите надеждно и почти без прекъсване.

75,74 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.