859,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Мощен, компактен бензинов трион (2,2 kW)

Благодарение на компактния си дизайн, здравият бензинов верижен трион STIHL MS 251 е много подходящ за работа в частния сектор и в занаятчийския бизнес. По-специално, този верижен трион е подходящ за добив на дърва за огрев в гората. Бензиновият верижен трион STIHL MS 251 впечатлява с високата си ефективност на рязане и издръжливата си верига STIHL .325-RM3. Дори дебели стволове на дървета могат да бъдат ефективно отсечени и обработени с опционалната 40 см шина.

Бензиновият верижен трион MS 251 разполага с двигател STIHL 2-MIX с 2,2 кВт (3,0 к.с.). Благодарение на управлението с един лост можете да изпълнявате основни функции като стартиране и спиране на устройството с една ръка. Това Ви позволява да управлявате триона удобно и безопасно, тъй като дясната Ви ръка винаги може да остане на дръжката. За предпазване на Вашите мускули и стави антивибрационната система STIHL намалява появилите се вибрации от двигателя и работния инструмент.

За да можете да работите възможно най-ефективно, този верижен трион STIHL 251 има и други функции, като например капачка на резервоара, която се обслужва без инструменти, или система за предварително филтриране, което спира грубите частици преди попадане във филтъра. За да предпазите двигателя от фин прах, можете допълнително да оборудвате този бензинов верижен трион с въздушен филтър HD2. Така Вашият STIHL MS 251 ще разполага с дълготрайна филтрираща система.

MS 251

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Двигател 2-MIX
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината40 см
Работен обем45,6 см³
Мощност2,2/3 kW/к.с.
Тегло4,8 кг 1)
Тегло за единица мощност2,2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети