Директен избор на продукт: Режещи инструменти

HOBOГлава за косене PolyCut 28-2

Чисто и енергийно ефективно косене с пластмасови ножове

Информация

Главата за косене STIHL PolyCut 28‑2 е оборудвана с 2 здрави пластмасови ножа, които при косене на трева се нуждаят от значително по-малко енергия в сравнение с която и да е корда. Така за едно зареждане на акумулаторната батерия можете да работите с Вашата акумулаторна коса значително повече време. При бензиновите коси използването на пластмасови ножове се забелязва в по-малкия разход на гориво. В окомплектовката на главата са включени и 6 резервни пластмасови ножа. Освен с пластмасови ножове главата за косене PolyCut 28‑2 на STIHL може да се използва и с корда, например за косене покрай бордюри или други препятствия. Могат да се поставят корди с диаметри 2,4 мм или 2,7 мм.
С PolyCut 28‑2 на STIHL с пластмасови ножове сте оптимално оборудвани, за да косите ефективно и основно гъста трева с моторна коса. Пластмасовите ножове на STIHL могат да бъдат сменяни удобно. За целта се нуждаете само от блокиращия лост, доставян заедно с моторната Ви коса. С него можете да блокирате вала, след което да развинтите главата за косене и да смените ножовете. Като опция можете да добавите предпазна пластина на Вашата STIHL PolyCut, която намалява износването и увеличава височината на косене.
Главата за косене STIHL PolyCut 28‑2 може да се използва със следните модели моторни коси и храсторези на STIHL:
Бензинови коси:

  • STIHL FS 56 до STIHL FS 89
  • STIHL FS 91 до STIHL FS 131
  • STIHL FS 240
  • STIHL FR 131
Акумулаторни коси:
  • STIHL FSA 130
  • STIHL FSA 135
КомбиСистема:
  • всички КомбиДвигатели STIHL KM с STIHL FS‑KM
  • STIHL KMA 130 R и STIHL KMA 135 R (и двете винаги с STIHL FS‑KM)
Указание: главите за косене е позволено да бъдат използвани само заедно със специален предпазител или универсален предпазител на STIHL за глави за косене и метални режещи инструменти.

60,59 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Документация

Инструкции за употреба

Езици Дата Линк
manual icon International 14.10.2022 г.