1219,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна пръскачка

Бензиновата пръскачка STIHL SR 430 предлага на овощари, лозари и земеделски стопани много широк обхват на разпръскване на течността. Пръскачката за носене на гръб е с компактен дизайн с тегло 12,2 кг и разполага с удобна система за носене с уплътнение на гърба, към което са прикрепени и няколко подложки. Мултифункционалната ръкохватка Ви позволява да управлявате двигателя STIHL 2-Mix и вентила за входа на препарата за пръскане с една ръка. Можете бързо да стартирате двигателя, когато е студен, с еднократното задействане на смукача и ръчна горивна помпа, за да започнете работа без забавяне.

Пръскачката STIHL SR 430 разполага и с STIHL ElastoStart. Това също така улеснява процеса на стартиране, като смекчава пиковете на силата, които се появяват върху ръкохватката за стартера.

Спреят се дозира във въздушния поток през клапа между контейнера и дюзата, която при издухване на листата достига и долната страна на листата на 2,5 м високи растения. Трите стандартни решетки – конусовидна, отклоняваща и двойна решетка – позволяват регулиране на формата и посоката на струята. По този начин течностите се разпределят на желаното място. Можете да напълните 14 литра препарат за пръскане без разливане в прозрачния резервоар за препарат през голям отвор за пълнене. Защитният праг предотвратява контакта на наливания препарат с подложката на гърба. Антивибрационната система STIHL щади Вашите мускули и стави при работа. Въздушната филтърна система с нагънат хартиен филтър на пръскачката с бензинов двигател STIHL SR 430 защитава двигателя и осигурява дълги сервизни интервали.

Можете да дооборудвате пръскачката STIHL SR 430 с комплекта за закрепване на нагнетателната помпа на STIHL, за да постигнете надеждно постоянна норма на разпръскване във всяка позиция на разпръскващия накрайник. Този практичен аксесоар за пръскачки гарантира, че течността се смесва напълно чрез непрекъснато циркулиране. По-високото налягане позволява и по-фина мъгла. Като опция се предлага и телескопичен накрайник STIHL, който можете да използвате, за да адаптирате пръскачката STIHL SR 430 към специални изисквания.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Голям отвор за пълнене
14-литров резервоар с голям отвор за пълнене
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Опростено стартиране
Опростено стартиране

Технически характеристики

CO2977 g/kWh
Работен обем63,3 см³
Ниво на звуково налягане97 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност109 dB(A) 1)
Ниво на вибрации дясно1,9 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети