Директен избор на продукт: Сервизни комплекти

Сервизен комплект 30

Сервизен комплект 30 за различни модели бензинови кастрачки, КомбиДвигатели и моторни коси: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Информация

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова кастрачка, моторна коса и КомбиДвигател STIHL, можете с помощта на сервизния комплект 30 да извършвате сами периодична поддръжка на моторния си уред STIHL. Дейности по редовната стандартна поддръжка, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, по принцип се извършват бързо и допринасят за удължаване срока на експлоатация на двигателя. Така можете винаги да работите с уреда си STIHL надеждно и с оптимална мощност.

Със сервизния комплект 30 на STIHL за FC 91, FC 96, FC 111, FS 89, FS 91, FS 111, HT 102, HT 103, KM 91 и KM 111 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • хартиен въздушен филтър
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителна експлоатация на Вашите уреди. Освен това благодарение на покритието на повърхностите на хартиените филтри STIHL те са защитени от напръскване. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Така двигателят на уреда Ви STIHL е защитен надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината си лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва мотора и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва, редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателя и за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си уред STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука, с която можете да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

26,20 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.