739,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Компактен бензинов трион (2,0 kW)

Ако искате да се запасите с дървен материал и се нуждаете от подходящ верижен трион за това, бензиновият верижен трион STIHL MS 231 е много добър избор. Компактният дизайн и високата ефективност на рязане Ви позволяват да работите ефективно в собствената си градина или в гората. Този верижен трион също е много популярен в занаятчийските дружества за работа с дърво.

Благодарение на мощния 2,0 кВт (2,7 к.с.) двигател STIHL 2-MIX, бензиновият верижен трион STIHL MS 231 е особено подходящ за рязане на дърва за огрев. По желание можете да оборудвате този бензинов верижен трион със STIHL ElastoStart. Той Ви помага при стартиране, като смекчава възникващите пикове на силата и по този начин щади мускулите и ставите.

За да можете да работите възможно най-ефективно, верижният трион е оборудван с капачка на резервоара, която се обслужва без инструменти, и със система за предварително филтриране. Ако преоборудвате този верижен трион с въздушния филтър HD2, тогава Вашият трион ще има дълготрайна система за въздушно филтриране. Това Ви позволява да работите без прекъсване за дълго време. За да щадите Вашите мускули и стави, антивибрационната система STIHL Ви облекчава при работа с верижния трион STIHL MS 231.

MS 231

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Двигател 2-MIX
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем42,6 см³
Мощност2/2,7 kW/к.с.
Тегло4,8 кг 1)
Тегло за единица мощност2,4 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети