669,00 лв.
636,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка (0,8 kW)

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ FS 56 + 1 бр. глава за косене AutoCut C 26-2, 1 бр. предпазител, 100 мл моторно масло НР Super и 500 мл VarioClean Eco. С него спестявате и 100,91 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Бензиновата моторна коса STIHL FS 56 е идеална за поддръжка на по-големи градини и дворове. Моторната коса FS 56 на STIHL с право тяло и оптимизиран ъгъл на предавателната кутия показва силните си страни най-вече при обработка на площи с жилава трева. С тази коса, задвижвана от мощен и икономичен двигател STIHL 2-MIX, можете да изпълнявате поставените задачи бързо и ефективно.

Благодарение на мултифункционалната ръкохватка управлението на косата е лесно и можете да извършвате косенето на по-големи тревни площи бързо и ефективно. С ножа за трева 230-2, доставен като серийно оборудване, можете ефективно да отстранявате жилава трева, както и коприва и тръстика.

Благодарение на опционалните глави за косене с корда, бензиновата моторна коса STIHL FS 56 може да се използва ефективно и за дейности по почистването около дървета, огради или живи плетове. В допълнение към отличната ефективност на рязане получавате особено удобно боравене с уреда благодарение на ергономичния захват с две ръце. Лостовата ръкохватка за работа с две ръце подпомага естественото движение на косата и с това улеснява ефективната работа, особено при по-големи зелени площи в частната градина.

При по-продължителна употреба препоръчваме използването на включения в серийната окомплектовка презрамен колан. Той разпределя теглото на бензиновата моторна коса STIHL FS 56 върху тялото и така улеснява Вашата работа.

FS 56

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Стоп-бутон
СТОП БУТОН
Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)

Технически характеристики

Стандартен режещ инструментдвустранен нож 230-2
Стандартен режещ инструментДвустранен нож 230-2
Работен обем27,2 см³
Мощност0,8/1,1 kW/к.с.
Тегло5,1 кг 1)

Сервизно обслужване и съвети