1399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Бензинов трион (2,3 kW) с STIHL M-Tronic (M) за многостранна употреба

Бензиновият верижен трион STIHL MS 241 C-M е особено подходящ за добива на дребноразмерна дървесина. Поради високата си ефективност и сравнително малкото тегло, той е идеалният инструмент за професионалистите в горското стопанство. Този верижен трион има оптимално съотношение мощност/тегло от 2,0 кг/кВт и по този начин остава удобен във всяка работна ситуация. Теглото му започва от 4,5 кг. в зависимост от изпълнението. Като опция, използването на олекотена шина допълнително позволява намаляване на теглото. Двигателят STIHL 2-MIX генерира мощност от 2,3 кВт (3,1 к.с.).

Бензиновият верижен трион STIHL MS 241 C-M има следните характеристики:

  • STIHL M-Tronic гарантира, че двигателят разполага с правилното количество гориво и точното време на запалване по всяко време.
  • Благодарение на STIHL ElastoStart се намалява усилието, необходимо за стартиране, което има щадящ ефект върху мускулите и ставите.
  • Грубите частици се отстраняват от системата за дълготрайна въздушна филтрация, преди да стигнат до филтъра. Въздушният филтър HD2 почиства въздуха от прахови частици. В резултат на това времето за използване на верижния трион се удължава значително, преди филтърът да трябва да бъде почистен.
MS 241 C-M

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Декомпресионен вентил
Декомпресионен вентил
Комбиниран лост
Комбиниран лост
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината40 см
Работен обем42,6 см³
Мощност2,3/3,1 kW/к.с.
Тегло4,5 кг 1)
Тегло за единица мощност2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети