26,20 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Сервизен комплект 30 за различни модели бензинови кастрачки, КомбиДвигатели и моторни коси: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова кастрачка STIHL,моторни коси иКомбиДвигатели, с помощта на сервизния комплект 30 можете да извършвате сами лесна техническа поддръжка по Вашия уред с двигател. Редовните стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, обикновено се извършват бързо и допринасят за удължаване експлоатационния живот на двигателя. Така можете винаги да работите с вашия уред STIHL надеждно и с оптимална мощност.

В сервизния комплект 30 на STIHL за FC 91, FC 96, FC 111, FS 89, FS 91, FS 111, HT 102, HT 103, KM 91 и KM 111 получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от хартия
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителна експлоатация на Вашите уреди. Освен това благодарение на покритието на повърхностите на хартиените филтри STIHL те са защитени от напръскване. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Така двигателят на Вашия уред STIHL се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва двигателя и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателяи за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с Вашия уред с двигател на STIHL. В опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Service Kit 30

Сервизно обслужване и съвети