Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За сигурно пренасяне и транспортиране и за компактно съхранение на носена на гръб акумулаторна батерия със система за носене

За сигурното съхранение или за пренасяне на Вашите носени на гръб акумулаторни батерии STIHL AR, на системата за носене или други принадлежности кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (Systainer3 система), размер L е идеална. Кутията Systainer3 е лека и устойчива от здрава пластмаса. Подложката на дъното във вътрешността на кутията за принадлежности за акумулаторни уреди L предпазва Вашата акумулаторна батерия, например STIHL AR 2000 L от повреда при удар. Практичната дръжка отпред помага за удобно вземане на кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL от рафта. С помощта на закопчаването T-Loc можете бързо и лесно да затворите или отворите с една ръка кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL. Кутията L може да се прикачи към други кутии за принадлежности STIHL от системата Systainer3 и те да се подредят една върху друга. При това подреждане на кутиите една върху друга имате отделен достъп до всяка една от тях.

Всички кутии за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (система Systainer3) са съвместими с други продукти Systainer. Те са съвместими и със системите bott vario3.

Кутията за принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (система Systainer3) размер L предлага място за акумулаторна батерия за носене на гръб STIHL AR 2000 L или акумулаторна батерия STIHL AR 3000 L и система за носене STIHL AR L или принадлежности.

Указание: L-BOXX и Systainer3 не са съвместими помежду си.

Сервизно обслужване и съвети