499,00 лв.
474,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека моторна коса с лостова ръкохватка (0,75 kW)

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ FS 55 + 1 бр. глава за косене AutoCut C 26-2, 100 мл моторно масло НР Super и 500 мл VarioClean Eco. С него спестявате и 74,21 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Бензиновата моторна коса STIHL FS 55 е подходяща за взискателни собственици на градини и Ви позволява да косите ефективно по-големи площи. Мощният двигател STIHL 2-MIX на бензиновата коса за трева е икономичен по отношение на разхода. За да се опрости стартирането на моторната коса, STIHL FS 55 е оборудвана със STIHL ElastoStart. Това смекчава пиковите сили и по този начин щади мускулите и ставите. Благодарение на мултифункционалната ръкохватка, управлявана с една ръка, можете да достигнете до всички контролни елементи на управлението на двигателя с една ръка. Това улеснява управлението, а по този начин и работата Ви.

Бензиновата моторна коса STIHL FS 55 е оборудвана със здрава ръкохватка за две ръце. Ергономичната ръкохватка позволява естествено движение на косата и по този начин подпомага ефективното косене на по-големи площи. При по-дълги периоди на използване на тази коса стандартният колан за носене осигурява по-добро разпределение на теглото и по този начин улеснява работата Ви. Тази коса за трева е оборудвана със стандартния нож за рязане на трева 230-2. С него косенето се извършва ефективно и бързо. По желание обаче можете да използвате и други режещи инструменти, ако искате да косите, например тръстика или коприва.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
Двигател 2-MIX на STIHL
Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)
Мултифункционална ръкохватка
Мултифункционална ръкохватка

Технически характеристики

Работен обем27,2 см³
Мощност0,75/1 kW/к.с.
Тегло4,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент95 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент94 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети