279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лек електрически уред за засмукване и раздробяване с тих режим на работа

Лекият и тих електрически уред за засмукване и раздробяване SHE 71 STIHL е оптимално пригоден за частни потребители за употреба в близост до дома. Благодарение на неговия ефективен и безшумен електродвигател можете удобно да отстранявате листа и остатъци от трева около входа или в градината. Засмуканият материал попада директно в 45 л торба с цип на дъното. Когато тя се напълни, можете удобно да я изпразните на желаното място. С малкото си тегло електрическият уред за засмукване на листа STIHL SHE 71 е винаги удобен за носене. Ако изтеглите допълнително кабела на уреда за засмукване на листа, приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела винаги гарантира, че щекерната връзка няма да се изключи.

Електрическият уред за засмукване и раздробяване SHE 71 може да се използва серийно и като уред за обдухване, за да можете бързо да отстраните опадали листа и замърсяване. Преоборудването от режим на засмукване в режим на обдухване се извършва без помощта на инструмент. Серийно този уред за обдухване на листа е оборудван с плоска дюза. За повече ефективност при употреба близо до земята можете да го оборудвате допълнително с извита плоска дюза. За употреба при улуци, на разположение е също опционалният комплект за почистване на улуци на STIHL за отстраняване на листа и замърсяване.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
Чувал
Чувал

Технически характеристики

Maкс. скорост на въздушната струя70 м/сек 1)
Ниво на звукова мощност101 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане85 dB(A) 2)
Номинално напрежение230-240 V
Мощност1,1 kW

Сервизно обслужване и съвети