719,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Модерен, практичен бензинов трион (1,7kW)

Бензиновият верижен трион STIHL MS 211 е добър избор, ако искате да режете дърва за огрев или да се занимавате с ръчни работи по поддръжката. MS 211 на STIHL е олекотен благодарение на компактния си дизайн. MS 211 е още по-удобен благодарение на предлаганата по избор олекотена шина.

Мощният и икономичен двигател STIHL 2-MIX осигурява 1,7 кВт (2,3 к.с.). Този верижен трион убеждава с технически характеристики като управление с един лост и лесна експлоатация. С веригата за трион STIHL 3/8" PM3 постигате добра производителност при рязане.

Благодарение на възможността за превключване от летен към зимен режим, с STIHL MS 211 можете да работите без прекъсване дори при ниски температури и висока влажност едновременно. В допълнение, този верижен трион има капачка на резервоара, която се отваря и затваря без инструмент, и странично устройство за обтягане на веригата.

MS 211

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Двигател 2-MIX
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-КАНАЛНА ТЕХНИКА

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем35,2 см³
Мощност1,7/2,3 kW/к.с.
Тегло4,3 кг 1)
Тегло за единица мощност2,5 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети