958,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека акумулаторна косачка за малки градински площи

Ако в грижите за частната градина искате да започнете директно с косене, но все още нямате батерия от системата STIHL AK, тогава си струва да закупите акумулаторната косачка RMA 339 в комплект с батерия STIHL AK 20 и стандартното зарядно устройство STIHL AL 101. Така можете да окосите до 250 м2 тревна площ с едно зареждане на батерията. Акумулаторната косачка за трева STIHL RMA 339 с ширина на косене от 37 см впечатлява с ниското си тегло и висока ефективност при косене на средни по размер тревни площи.

С превключваемия еко режим и оптимизираните спрямо посоката на завихряне ножове можете да работите енергоспестяващо и да постигнете добро покритие на площта. RMA 339 има лек полимерен корпус, който при това е много здрав. Чрез централното регулиране на височината на косене от 30 мм до 70 мм можете да зададете желаната дължина на Вашата трева в 5 степени. Сгъваемият 40-литров кош за събиране на трева може лесно да се изпразни само в няколко лесни стъпки. Благодарение на сгъваемата ръкохватка, косачката може да бъде транспортирана и прибрана удобно, за да спести място.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия уред STIHL RMA 339 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

RMA 339 Set

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ръкохватка за носене
РЪКОХВАТКА ЗА НОСЕНЕ
Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ
НОЖОВЕ С ОПТИМИЗИРАНО ЗАВИХРЯНЕ

Технически характеристики

Ширина на косене37 см
Височина на косене30 - 70 мм
Настройка височината на косенена 5 степени (централна)
Кош за трева, вместимост40 л
Тревна площbis 250 м²

Сервизно обслужване и съвети