1339,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Маневрена 3-колесна мултифункционална косачка с колесен механизъм

Купи бензинова косачка RM 3 RT до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 130 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновата косачка за мулчиране STIHL RM 3 RT е изключително маневрена мултифункционална косачка Multi-Mäher™ за неравни и тесни тревни площи. Благодарение на добре обмислената триколесна конструкция с въртящо се предно колело, тя е особено подходяща за косене на градини с много тесни пространства. На големи площи до 2000 м2 можете с нейна помощ да мулчирате директно или да окосите тревата. След това тревата се изхвърля върху окосената площ странично. Чрез осовото регулиране на височината на косене можете да изберете подходящата височина между 25 мм и 80 мм. Тази бензинова косачка за мулчиране има ширина на косене от 48 см.

Комфортът на работа се увеличава от колесното задвижване. Можете да спестите енергия, особено при наклони или неравни повърхности, тъй като колесното задвижване Ви спестява бутането. Супер меката ръкохватка и плавно движещите се колела също подобряват комфорта при работа. За да Ви улесни максимално при стартиране на двигателя, STIHL RM 3 RT е оборудвана с функция за лесно стартиране. За лесно транспортиране и спестяване на място за съхранение можете да сгънете ръкохватката със скобата за бързо освобождаване Quick-Fix.

RM 3.1 RT

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Регулиране височината на косене по осите
НАСТРОЙКА НА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ ПО ДВЕТЕ ОСИ
Настройка на височината на косене по колелата
НАСТРОЙКА НА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ ОТ КОЛЕЛАТА
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ

Технически характеристики

Тегло на уреда31 кг
Тревна площдо 2000 м²
Ширина на косене48 см
Височина на косене25 - 80 мм
Настройка на височината на косенена 5 степени (задни колела-по оста,предно колело-самостоятелно)

Сервизно обслужване и съвети