Мощната акумулаторна кастрачка STIHL НТА 85

Комфортно рязане на клони от земята

Акумулаторна кастрачка STIHL HTA 85 Благодарение на ниското си тегло мощната акумулаторна кастрачка STIHL HTA 85 е изключително практична и осигурява работа с минимално усилие. Благодарение на здравата телескопична тръба на предавателния вал с бърза връзка, която се обслужва без инструмент, нейната дължина при нужда може да бъде регулирана. Така обработката от земята на клони на голяма височина не е проблем. Освен това HTA 85 е тиха и при работа може да не използвате лични средства за защита на слуха. Ето защо тя е оптимална за използване в райони с наложени ограничения на шума.
HTA 85

HTA 85

Мощна акумулаторна кастрачка HTA 85 за професионална поддръжка короните на дърветата с практична телескопична тръба на предавателния вал, която може да се разтегля от 2,70 м до 3,90 м. За да можете от земята да режете клони на височина до 5 м без усилие.
Viele Geräte - ein Akku Акумулаторна технология STIHL – мобилна, тиха ...

Mобилни и тихи уреди за работа без кабел и отпадни газове: нашите мощни литиево-йонни акумулаторни батерии AP са съвместими с всички акумулаторни уреди на STIHL от серия PRO.

Aкумулаторна технология STIHL - мобилна, тиха и мощна