Вашият интерактивен консултант за избор на продукт

Виe избрахте

 1. 1. Вие избрахте област на приложение:Рязане на дърва Промени
 2. 2. Вие избрахте дейност: Любителска употреба през свободното време Промени
 3. 3. Вие ще използвате уреда предимно за: Поддръжка на дървета във форма Промени
Ние Ви препоръчваме:
 • MS 211 C-BE

  MS 211 C-BE

  Модерен, практичен, комфортен бензинов трион с ErgoStart и устройство за бързо опъване на веригата (1,7 kW)

  Kомфортен бензинов трион с изключително ниско ниво на вибрациите, подходящ за поддръжка на двора и градината. Удобно стартиране посредством ErgoStart (E) и лесна смяна на веригата благодарение на практичното устройство за бързо опъване на веригата (B). С богато оборудване напр. филтрираща система с предфилтър.

  Цена: 
  редовна цена 685,00 лв.* промо цена 651,00 лв.**
  Допълнителна информация
 • MSA 160 C-B, без батерия и зарядно устройство

  MSA 160 C-B, без батерия и зарядно устройство

  Иновативен акумулаторен трион

  Акумулаторен верижен трион за употреба в райони с наложени ограничения на шума. Без необходимост от носене на лични средства за защита на слуха по време на работа. С 17% по-висока производителност при рязане в сравнение с предходния модел. Оборудван с устройство STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, капачка на резервоара, която се отваря и затваря без инструмент и режеща верига РМ3 със стъпка 1/4" за фино рязане с добра производителност.

  Цена:  587,00 лв.*
  Допълнителна информация
 • HT 103

  HT 103

  Лека, телескопична, професионална кастрачка

  Професионална кастрачка за поддръжка на овощни насаждения и на короните на дървета. Лек, компактен редуктор с обезопасена срещу изгубване гайка и интегрирана маркировка за засичане на капака на водещото колело, оптимизирана производителност при рязане благодарение на веригата със стъпка 1/4" РМ3, двигател 4-MIX® с улеснено стартиране. Висока ергономичност и стабилност при водене в резултат на олекотената четириъгълна телескопична тръба на предавателния вал, вградена стабилна опора за краткотрайно увеличаване на работния обсег, обща дължина 270 - 390 cм.

  Цена:  1 270,00 лв.*
  Допълнителна информация
* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2020 г.
Препоръчителните промоционални цени не се взимат под внимание.
** Незадължителна препоръчителна цена с ДДС, която в рамките на дадена промоция е валидна до изчерпване на количествата.