Вашият интерактивен консултант за избор на продукт

Виe избрахте

 1. 1. Вие избрахте област на приложение:Почвообработка Промени
 2. 2. Вие искате да извършвате: Ефективна почвообработка на големи площи Промени
Ние Ви препоръчваме:
 • MH 560

  MH 560

  Ефективна маневрена мотофреза

  Ефективната мотофреза STIHL MH 560 се справя със значително темпо с почвообработката на малки и средно големи ниви и лехи. Нейната работна ширина е 60 см. Тя е оборудвана с една предна и една задна скорост. Червячната предавка задвижва ножовете за окопаване. За висок комфорт при употреба се грижат антивибрационната система и централното регулиране на ръкохватката. За почистване и поддръжка мотофрезата може да бъде поставена в позиция за почистване.

  Цена:  1 298,00 лв.*
  Допълнителна информация
 • MH 585

  MH 585

  Високопроизводителна универсална мотофреза

  Високопроизводителната мотофреза STIHL MH 585 е много подходяща за разнообразни задачи по почвообработка на лехи или на полета. С работна ширина 85 см, тя има една предна и една задна скорост. Прекопаването се улеснява от оборудването с антивибрационна система, централна настройка на ръкохватките за управление и червячната предавка. Комфортно поставяне на уреда в специална позиция за почистване.

  Цена:  1 349,00 лв.*
  Допълнителна информация
 • MH 685

  MH 685

  Мощна мотофреза за почвообработка на по-големи площи

  Мощната мотофреза STIHL MH 685 дава възможност за прекопаване на по-големи площи и уплътнени почви. Работната й ширина е 85 см. Мотофрезата разполага с предна и задна скорост. Тя е оборудвана с червячна предавка, централна настройка на ръкохватките за управление и антивибрационна система и може да бъде поставена в позиция за почистване, осигуряваща добър достъп.

  Цена:  1 542,00 лв.*
  Допълнителна информация
* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2020 г.
Препоръчителните промоционални цени не се взимат под внимание.