829,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен ъглошлайф (230 мм)

Удобният акумулаторен ъглошлайф STIHL TSA 230 е много подходящ за строители, майстори по покриви, градинари и озеленители, както и за разнообразни приложения в надземно и подземно строителство. Към това спадат рязането на камък, тръби или метални решетки, но също и разрушаване на керемиди, тухли или арматурни мрежи.

С абразивния диск 230 мм на моторния флекс STIHL TSA 230 са възможни дълбочини на рязане до 70 мм. Сигурно задържане и прецизно водене при рязане Ви позволява ергономичната ръкохватка на STIHL TSA 230. Безчетковият двигател Ec работи почти без износване. Неговото електронно управление винаги адаптира оптимално мощността и оборотите към материала, който ще се реже.

Ефективна работа също и на закрито в сградите

Чрез начина си на работа без вредни емисии акумулаторният ъглошлайф TSA 230 може да се използва и на закрито в сгради, например в халета. Точно там е важно възникналият при рязането прах да се събере веднага. За това се грижи интегрираната водна връзка за оросяване на абразивния диск. Като алтернатива можете да намалите нивото на запрашеност и с опционалния ограничител за дълбочина STIHL. Появилият се тук прах се отвежда чрез засмукващ накрайник директно в свързана прахосмукачка за мокро и сухо почистване, например STIHL SE 133 ME.

Смяната на абразивния диск е много лесна: За целта трябва само да натиснете блокировката на шпиндела, да развиете закрепващия винт с гаечен ключ и накрая отново да затегнете. В нашето видео ще видите разнообразните възможности за употреба на акумулаторния ъглошлайф STIHL TSA 230.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен ъглошлайф STIHL TSA 230 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Блокировка на шпиндела
Блокировка на шпиндела
Двигателна технология с минимална поддръжка
Двигателна технология с минимална поддръжка
Магнезиев предпазител
МАГНЕЗИЕВ ПРЕДПАЗИТЕЛ

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане103 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност114 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно3,5/3,5 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети