339,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,6 кг 1)
Ниво на звуково налягане74 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност89 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно4/4 м/сек² 3)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лек и мощен уред

С голямата си мощност при косене леката акумулаторна коса за трева STIHL FSA 57 Ви подпомага ефективно, когато искате да подрежете по-малки тревни площи и краища на морава. Моторната коса STIHL FSA 57 се задвижва с акумулаторна батерия от системата АК на STIHL. Благодарение на електрическия двигател тя е много тиха и затова е подходяща за употреба в райони с наложени ограничения на шума. В домашната градина и около къщата това е голямо предимство.

Тази акумулаторна коса е разработена специално, за да можете да работите с нея ергономично: Така дължината на тръбата може да се регулира с натискане на бутон. Също и кръговата ръкохватка може да се регулира без инструмент. Гумираната ръкохватка с лост за превключване е изключително удобна за захващане и поема част от вибрациите. Повдигащ се нагоре и надолу ограничител осигурява прецизно и внимателно подрязване както около дървета и храсти, така и около предмети. Тази акумулаторно задвижвана моторна коса е оборудвана серийно с глава за косене с корда STIHL AutoCut C 3-2 с възможност за зареждане без инструмент.

STIHL препоръчва за акумулаторни моторни коси с глава за косене с корда да се ползват безшумни корди за косене с кръгло сечение. Това не само намалява нивото на шума при работа, но се оказа и по-ефективно при тестове. В сравнение с кордата за косене с кръгло сечение продължителността на работа на акумулаторната батерия е с около 10 % по-голяма при същата производителност на рязане. Затова STIHL доставя серийно за акумулаторни моторни коси с глава за косене с корда безшумни корди за косене с кръгло сечение.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с компактната акумулаторна коса STIHL FSA 57 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

FSA 57

Сервизно обслужване и съвети