999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ефективна и тиха акумулаторна коса

Моторната коса STIHL FSA 130 разполага с тих двигател EC с три регулируеми нива на мощност. Така при работата той осигурява по всяко време необходимата теглителна сила. От една страна, така можете да работите ефективно, а от друга, можете да спестите и енергия, когато е целесъобразно. Освен това акумулаторната моторна коса STIHL FSA 130 е подходяща за работа в райони с наложени ограничения на шума поради ниските шумови емисии. Благодарение на приспособлението за закачане моторната коса е пригодена да се използва с презрамен колан. Така можете да работите ергономично и да пестите усилия.
В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с акумулаторната коса STIHL FSA 130 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.
Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата АР на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Ръкохватка за ефективно косене с моторната коса

Акумулаторната моторна коса STIHL FSA 130 е подходящият уред за градинари и озеленители, с който да обработват ефективно големи тревни площи с жилава трева и избуяла дива растителност. Ергономичната лостова ръкохватка е полезна при големи площи, тъй като подпомага естественото движение при косене. Моторната коса е оборудвана серийно с ножа за косене на трева 260-2.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател EC
EC ДВИГАТЕЛ
Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло4,5 кг 1)
Ниво на звуково налягане83 dB(A) 2)
Продължителност на работа с AP 300 S (3)до 50 мин
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети