899,00 лв.
854,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Работен обем28 см³
Мощност0,95/1,3 kW/к.с.
Тегло5,8 кг 1)
Ниво на звуково налягане96 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане94 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощна моторна коса с двигател 4-MIX® и лостова ръкохватка

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ моторната коса STIHL FS 89 + 1 бр. глава за косене AutoCut C 26-2, 100 мл. моторно масло НР Super и 1 бр. Care & Clean Kit FS Plus, с което спестявате допълнително стойността на включените в пакета артикули към машината в размер на 89,54 лв. с ДДС.

Моторната коса STIHL FS 89 с мощния двигател STIHL 4-MIX® е особено подходяща за поддръжка на по-големи градини и дворове. Двигателят комбинира предимствата на 2- и 4-тактови двигатели и притежава голяма теглителна сила и голям въртящ момент. Тази коса е подходящо решение за амбициозните собственици на градини, а също и за озеленители и градинари, за да косят жилава трева и на по-големи площи.

За да можете да работите възможно най-ефективно, бензиновата моторна коса STIHL FS 89 е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка за две ръце. Тя подпомага естественото движение на косата и ергономичната работа. За да работите продължително време без прекъсване, тази коса разполага с увеличен резервоар и въздушен филтър с дълъг живот, който позволява дълги интервали между смените. Допълнителните интелигентни предимства на STIHL FS 89 за удобно косене на тревни площи повишават комфорта при работа:

  • Меката подплата на двойния презрамен колан и антивибрационната система STIHL облекчават мускулите и ръцете.
  • Мултифункционалната ръкохватка съдържа всички елементи за управление на двигателя. По този начин можете да обслужвате моторната коса лесно и надеждно.
  • Стоп бутонът Ви помага отново да започнете работата веднага след прекъсване. Двигателят е готов незабавно за старт, без да е нужно натискане на превключвател.
FS 89

Сервизно обслужване и съвети