899,00 лв.
854,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощна моторна коса с двигател 4-MIX® и лостова ръкохватка

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ FS 89 + 1 бр. глава за косене AutoCut C 26-2, 100 мл моторно масло НР Super и 1 бр. Care & Clean Kit FS Plus. С него спестявате и 89,54 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Моторната коса STIHL FS 89 с мощния двигател STIHL 4-MIX® е особено подходяща за поддръжка на по-големи градини и дворове. Двигателят комбинира предимствата на 2- и 4-тактови двигатели и притежава голяма теглителна сила и голям въртящ момент. Тази коса е подходящо решение за амбициозните собственици на градини, а също и за озеленители и градинари, за да косят жилава трева и на по-големи площи.

За да можете да работите възможно най-ефективно, бензиновата моторна коса STIHL FS 89 е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка за две ръце. Тя подпомага естественото движение на косата и ергономичната работа. За да работите продължително време без прекъсване, тази коса разполага с увеличен резервоар и въздушен филтър с дълъг живот, който позволява дълги интервали между смените. Допълнителните интелигентни предимства на STIHL FS 89 за удобно косене на тревни площи повишават комфорта при работа:

  • Меката подплата на двойния презрамен колан и антивибрационната система STIHL облекчават мускулите и ръцете.
  • Мултифункционалната ръкохватка съдържа всички елементи за управление на двигателя. По този начин можете да обслужвате моторната коса лесно и надеждно.
  • Стоп бутонът Ви помага отново да започнете работата веднага след прекъсване. Двигателят е готов незабавно за старт, без да е нужно натискане на превключвател.
FS 89

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)
Въздушен филтър с дълъг живот
Въздушен филтър с дълъг живот
Двигател 4-MIX® на STIHL
Двигател 4-MIX® на STIHL

Технически характеристики

Стандартен режещ инструментДвустранен нож 230-2
Работен обем28,4 см³
Мощност0,95/1,3 kW/к.с.
Тегло5,8 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент96 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети