2699,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Бензинов храсторез FS 561 C-EM: топ производителност съчетана с нисък разход

Мощният и при това икономичен бензинов храсторез STIHL FS 561 C‑EM впечатлява с увеличен диаметър на косене от 560 мм, който е най-големият в този клас. Благодарение на STIHL ErgoStart можете да стартирате моторната коса с минимално усилие. STIHL M‑Tronic осигурява освен това постоянно оптимална мощност на двигателя при константни максимални обороти – и по този начин удобна употреба на Вашия уред. STIHL FS 561 C-EM разполага с най-новата версия M-Tronic 3.0. Здравият професионален храсторез предизвиква освен това само леки вибрации, което позволява приятна работа дори и при тежки предизвикателства. За това допринася също и ергономичната лостова ръкохватка за работа с две ръце, която подпомага естественото движение при косене. Оптимизираната защита в долния край на уреда предлага добър поглед върху работната повърхност и освен това подобрява възможностите за съхранение, когато прибирате моторната си коса.

Най-големият кръг за косене в този клас за ефективна работа: храсторезът FS 561 C-EM на STIHL

Като най-мощният храсторез в асортимента на STIHL, бензиновият храсторез FS 561 C‑EM подпомага професионални потребители в поддръжката на гората и ландшафта за превенция срещу горски пожари, за отглеждане на млади горски насаждения и като цяло при косене на големи площи. Неговият голям диаметър на косене от 560 мм позволява особено ефективна работа дори при трудни условия. Благодарение на нов циркулярен диск с остри зъби с 250 мм диаметър и 26 зъба лесовъдите и службите по пътна поддръжка могат да постигнат с FS 561 C‑EM дори и още по-бърз напредък при рязане. Даже и разсичането на средноголеми дървета не представлява затруднение.

FS 561 C-EM

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ErgoStart (FT)
Ергономична лостова ръкохватка
Ергономична лостова ръкохватка

Технически характеристики

Работен обем57,1 см³
Мощност2,8/3,8 kW/к.с.
Тегло10,2 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент101 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент102 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети