1949,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен и комфортен бензинов храсторез за косене на големи площи

С мощния бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM професионалните потребители по поддръжка на ландшафта, в селското стопанство и общински предприятия могат ефективно да разреждат и отстраняват жилава, сплъстена трева и храсти.

Мощният и икономичен двигател 2-MIX на STIHL се грижи за достатъчно мощност при трудно и продължително косене на големи площи, при отстраняване на избуяли растения и поддръжка на млади дървесни насаждения. За улесняване на стартирането STIHL FS 411 C-EM е оборудван с устройството STIHL ErgoStart . Оптимална мощност на двигателя при константни максимални обороти се осигурява от STIHL M-Tronic 3.0. Мощният и здрав бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM е с много голям диаметър на косене от 520 мм и позволява бърз напредък в работата.

За комфортната работа с бензиновата моторна коса допринася ергономичната лостова ръкохватка за работа с две ръце, която подпомага естественото движение при косене с моторна коса. Включеният в серийната окомплектовка универсален колан ADVANCE PLUS на STIHL Ви помага за работа с минимално усилие. Антивибрационната система STIHL облекчава мускулите и ставите, като намалява вибрациите по време на работа. А мултифункционалната ръкохватка улеснява Вашата работа, тъй като така цялото управление на двигателя може да се извършва с едната ръка. Стоп-бутонът позволява бързо подновяване на работата след прекъсване, без допълнително включване.

Можете да окомплектовате бензиновата моторна коса STIHL FS 411 C-EM с различни режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корда и по този начин да адаптирате уреда оптимално към съответната задача. Храсторезът FS 411 C-EM е окомплектован серийно с нож за гъсталак 300-3 на STIHL. Големият предпазител при косене Ви предлага защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, работните ѝ часове, както и указания за ремонт и поддръжка на Вашето устройство.

FS 411 C-EM

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мултифункционална ръкохватка
Мултифункционална ръкохватка
Ръчна горивоподкачваща помпа
Ръчна горивоподкачваща помпа
STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART

Технически характеристики

Работен обем41,6 см³
Мощност2/2,7 kW/к.с.
Тегло8,7 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент100 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент99 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети