359,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на рязане50 см
Номинално напрежение230-240 V
Консумация на мощност500 W
Тегло3,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане85 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Безшумна електрическа ножица за жив плет (500 W)

Електрическата ножица за жив плет STIHL HSE 61 е подходяща за частни потребители в грижата за Вашите живи плетове, чемшири, храсти в градината и около къщата. Електрическата ножица за жив плет HSE 61 тежи само 3,9 кг, има дължина на рязане 50 см и може да се управлява много гъвкаво и удобно във всички позиции на рязане благодарение на мултифункционалната дръжка, която може да се върти в пет позиции. Системата за тристепенно превключване Ви позволява да увеличите обхвата на ножицата за жив плет, като просто преминете от предната кръгова ръкохватка с превключватели към задната дръжка. Едностранно наточените ножове прецизно отрязват дори тънки клони. Лазерно отрязаните ножове имат закалени режещи ръбове. Това ги прави особено здрави и по този начин остават остри за дълго време.

Развинтващият се предпазител за водача предпазва режещите ножове от повреди по време на работа близо до земята или при контакт със зидове и препятствия. В допълнение, интегрираната защита от срязване на електрическата ножица за жив плет HSE 61 подпомага безопасната работа. Интегрираното приспособление за изтегляне и прибиране предотвратява изключването на захранването при издърпване на кабела. Нашето видео за това как да извършвате трапецовидно рязане на жив плет показва адаптивното използване на електрическата ножица за жив плет STIHL HSE 61.

Благодарение на допълнителните аксесоари, като например плочата за захващане STIHL, можете да захванете материала, който се реже, директно върху острието на Вашия STIHL HSE 61.

Електрическата ножица за жив плет HSE 61 се предлага в две дължини на рязане от 50 см и 60 см.

Сервизно обслужване и съвети