323,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За прецизно и тихо оформяне на градински храсти и живи плетове със средна големина

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50 е истински универсален инструмент за поддръжка на частни дворове и градини. Тя Ви позволява да работите в зони, чувствителни към шум, и ефективно да подрязвате жив плет. STIHL HSA 50 е подходяща и за подрязване на храсти или оформяне на чемшири. Леката акумулаторна ножица за жив плет работи с литиево-йонни батерии от системата STIHL AK и убеждава с оптимален баланс.

С вградените си контролни елементи кръговата ръкохватка Ви позволява да режете удобно с акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50. Освен това можете лесно да работите с ножицата за жив плет както с дясната, така и с лявата ръка. С лазерно изрязания, диамантено наточен и закален нож за рязане можете прецизно и бързо да режете и подрязвате средно големи живи плетове, храсти или други растения. Благодарение на геометрията на ножа в капковидна форма с разстояние между зъбите 30 мм клоните се задържат в режещия нож и се отрязват чисто с много добра производителност.

Гарнитурата за рязане е защитена от развинтващия се предпазител на водача, когато работите близо до земята.

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 50 има дължина на рязане 50 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 50 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Оптимизиран ъгъл при заточване
Оптимизиран ъгъл при заточване
Ухо за окачване
Ухо за окачване
Режеща система
Режеща система

Технически характеристики

Обща дължина101 см
Акумулаторна технологиялитиево-йонна
Препоръчана акумулаторна батерияAK 10
Дължина на рязане50 cм
Номинално напрежение36 V

Сервизно обслужване и съвети