786,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 100: Прецизно подрязване и оформяне за поддръжката на големи живи плетове

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 100 на STIHL Ви подпомага в поддръжката на градински и зелени площи, както и при общински дейности, за да можете ефективно и удобно в райони с наложени ограничения на шума да подрязвате високи живи плетове и да ги оформяте и подравнявате. STIHL HSA 100 е много мощна ножица за жив плет с електродвигател EC без необходимост от поддръжка. Двигателят е задвижван от литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL. Той постига и при натоварване винаги постоянен брой на ходовете, дори и при рязане на по-дебели клони. Двустранно заточеният режещ нож осигурява прецизни разрези както при оформяне и подравняване, така и при подрязване. Когато упорити клони блокират режещата система, можете с промяна на посоката на въртене бързо да продължите работата си.

С натискане на бутон можете да завъртите мултифункционалната ръкохватка съответно на 90° наляво и надясно и така с Вашата HSA 100 от STIHL да подрязвате особено ергономично в различни посоки, например при вертикално рязане и рязане на височина над главата. По този начин можете да управлявате лесно Вашата ножица за жив плет както с дясната, така и с лявата ръка. Кръговата ръкохватка допълнително подпомага работата с ножицата за жив плет без усилие. Антивибрационната система на STIHL намалява възникващите вибрации от двигателя и така щади при по-продължителна употреба Вашите мускули и стави.

Завинтеният предпазител на режещия нож намалява риска от контакт с режещите ножове и по този начин подпомага безопасната работа с HSA 100 от STIHL. При рязане в близост до земята и до стени режещата гарнитура е защитена от износване посредством завинтения ограничител на ножа.

Акумулаторната ножица за жив плет HSA 100 е с дължина на рязане от 60 cм.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет HSA 100 на STIHL и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионални приложения и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двустранно режещ нож
ДВУСТРАНЕН РЕЖЕЩ НОЖ
Оптимизиран предпазител на режещия нож
ОПТИМИЗИРАН ПРЕДПАЗИТЕЛ НА РЕЖЕЩИЯ НОЖ
ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА

Технически характеристики

Дължина на рязане60 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло3,7 кг
Ниво на звуково налягане (норма 2022)76 dB(A)
Ниво на звукова мощност84 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети