491,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за прецизно рязане на големи градински живи плетове

С акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 60 можете да подрязвате ефективно и удобно също и големи живи плетове при Вашата поддръжка на частни терени и градински площи. Благодарение на издръжливия двигател EC моделът STIHL HSA 60 е ножица за жив плет с много висока производителност. Тя работи с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата АК на STIHL. При употреба, STIHL HSA 60 впечатлява с оптимален баланс и удобна и ергономична работа.

С натискането на един бутон можете да завъртите мултифункционалната дръжка на 90° наляво и надясно. Това Ви позволява да режете особено ергономично в различни посоки с Вашия уред STIHL HSA 60, например при странично или централно рязане. Кръговата ръкохватка подпомага безпроблемното използване на HSA 60. Освен това можете лесно да работите с ножицата за жив плет и да я управлявате както с дясната, така и с лявата ръка. С лазерно нарязаните, диамантено наточени и закалени ножове можете прецизно и бързо да режете и подрязвате големи живи плетове, храсти или други растения. Благодарение на геометрията на ножа в капковидна форма с разстояние между зъбите 34 мм, клоните се задържат в режещия нож и се отрязват чисто с много добра производителност.

Когато упоритите клони се забият в режещите остриета, можете, като просто натиснете главния превключвател, да стартирате антиблокиращата спирачна система, която позволява на режещите остриета да се движат свободно отново, като променят посоката на въртене. Антивибрационната система STIHL намалява вибрациите на дръжките и по този начин щади Вашите мускули и стави. Това Ви позволява да извършвате по-дълги задачи по удобен начин.

При рязане, включително близо до земята, режещата гарнитура е защитена чрез отвинтващия се предпазител на водача.

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 60 има дължина на рязане 60 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 60 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
HSA 26
Нож за храсти с остриета с капковидна форма
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Препоръчана акумулаторна батерияAK 10
Акумулаторна технологиялитиево йонна
Дължина на рязане60 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло3,5 кг

Сервизно обслужване и съвети