1399,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Акумулаторен верижен трион за поддръжка на дървета с висока производителност при рязане

Мощният акумулаторен верижен трион STIHL MSA 220 T впечатлява при грижата за дърветата с мощния си двигател ЕС. В комбинация с мощната батерия на STIHL AP 300 S получавате особено висока ефективност на рязане. Ако използвате верижния трион с тази батерия, STIHL MSA 220 T в момента е най-мощният акумулаторен трион с горна дръжка в гамата STIHL. Благодарение на електронната система за управление със светодиод за състоянието и механичната спирачка за веригата, също със светодиод за състоянието, работата е особено интуитивна. Светодиодите са обединени в панел с дисплей 180°, така че винаги да сте информирани за състоянието на Вашия трион за поддръжка на дърветата.
Благодарение на следните функции можете да работите особено ефективно с този акумулаторен верижен трион MSA 220 T:
  • Стабилната метална зъбна опора фиксира триона към дървесината, което Ви позволява да правите прецизни срязвания съвсем лесно. В допълнение, зъбната опора може бързо да бъде заменена.
  • Охлаждащият въздух се пречиства с текстилен филтър, така че електрониката и частите на двигателя да са защитени в дългосрочен план. Филтърът за охлаждащ въздух може да се почиства бързо и ефективно.
  • В случай на много интензивна употреба или при изтощена батерия силовата електроника автоматично намалява тока и по този начин въртящия момент чрез понижаване на стойностите. Това Ви позволява да завършите започнатото рязане, докато други триони вече биха се изключили в подобна ситуация.
Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. В допълнение уредите разполагат със защита срещу напръскване с вода, доказана при вътрешни изпитвания. При STIHL MSA 220 T доказаната при вътрешни изпитвания защита от напръскване с вода е сертифицирана допълнително съгласно IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
СТРАНИЧНО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
Демонтиращо се отделение за батерията
Демонтиращо се отделение за батерията
СИЛОВА ЕЛЕКТРОНИКА С ФУНКЦИЯ НАМАЛЯВАНЕ НА МОЩНОСТ
СИЛОВА ЕЛЕКТРОНИКА С ФУНКЦИЯ НАМАЛЯВАНЕ НА МОЩНОСТ

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Номинално напрежение36 V
Тегло2,7 кг 1)
Системно тегло3,3 кг
Ниво на звуково налягане94 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети