2139,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Технически характеристики

Дължина на шината45 см
Работен обем67 см³
Мощност4/5,4 kW/к.с.
Тегло5,8 кг 1)
Тегло за единица мощност1,45 кг/kW

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Първият моторен трион с магнезиево бутало

За професионалистите в горското стопанство иновативният бензинов верижен трион STIHL MS 400 C-M предлага редица предимства благодарение на магнезиевото бутало, разработено от STIHL. Благодарение на малкото тегло на буталото и олекотената конструкция, този верижен трион има съотношение мощност/тегло от само 1,45 кг/кВт.

Въпреки това, не само ефективността е важна за рязането, подрязването и обработката на дървесина в средни запаси. За да можете да работите ефективно, верижният трион STIHL MS 400 C-M е оборудван със STIHL M-Tronic в разширената версия. В този случай е възможно допълнително калибриране на системата. Ще бъдете подпомогнати от STIHL ElastoStart още със стартирането на верижния трион. В резултат на това стартирането е особено лесно. За да защити Вашите мускули и стави, антивибрационната система STIHL намалява вибрациите. За да може да работи без прекъсване възможно най-дълго, бензиновият верижен трион STIHL MS 400 C-M има система за дълготрайна въздушна филтрация. Тя се състои от система за предварително филтриране и HD2 филтър.

MS 400 C-M

Сервизно обслужване и съвети