629,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Модерен, лек бензинов трион (1,5 kW)

Купи бензинов трион MS 181 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 62 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновият моторен трион STIHL MS 181 e мощен инструмент за поддръжка на двора. За взискателни задачи в частния сектор и при ръчните дейности по поддръжката предимствата на модерния бензинов верижен трион MS 181 са многобройни. Вариантът с дължина на шината от 35 см е подходящ и за рязане на по-малки дървета.

Двигателят STIHL 2-MIX предлага висока ефективност на рязане с икономична консумация. Дори стартирането може да бъде улеснено благодарение на STIHL ElastoStart, който може да се монтира допълнително. Тъй като появяващите се пикове на силата са смекчени и по този начин можете да извършите процеса на стартиране равномерно. Работата се улеснява от удобното управление с един лост и практичната метална зъбна опора. Това Ви позволява да насочвате бензиновия трион лесно и прецизно при рязане. Благодарение на системата за предварително филтриране, верижният трион може да работи ефективно и особено дълго време без почистване на филтъра. Защото при него грубите частици се отстраняват още по пътя към въздушния филтър.

MS 181

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-КАНАЛНА ТЕХНИКА
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем31,8 см³
Мощност1,5/2 kW/к.с.
Тегло4,3 кг 1)
Тегло за единица мощност2,9 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети