500,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Компактен лек модел (1,4 kW)

Мощният и лек бензинов трион STIHL MS 180 впечатлява при работа в частния сектор, особено при рязане на дърва за огрев, както и в работилници. Благодарение на малкото тегло от 4,1 кг бензиновият моторен трион е маневрен и улеснява продължителната работа. В допълнение, използването на 35-сантиметровата шина при работа Ви позволява да режете по-дебели клони. Това означава, че сте добре оборудвани за всяка работа, която трябва да се извърши в градината. За да можем да направим работата Ви възможно най-ефективна, ние оборудвахме този бензинов трион с доказано висока технология.

Двигателят STIHL 2-MIX се отличава с комбинацията от мощност и икономичност. За предпазване на мускулите и ставите антивибрационната система STIHL намалява вибрациите от двигателя и работния инструмент в местата за захващане.

MS 180

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
Двигател 2-MIX на STIHL
Двигател 2-MIX
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-канална техника

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Работен обем31,8 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло4,1 кг 1)
Тегло за единица мощност3 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети