826,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лесно управление за поддръжка на средно големи площи

Маневрената акумулаторна косачка STIHL RMA 248 с ширина на косене от 46 см е подходяща за косене на средни по размер градини при частна употреба. Акумулаторната косачка за трева изисква малко усилия при косене и Ви позволява да работите, без да се уморявате. За това допринасят ниската сила на звука и намалените вибрации. Тихата акумулаторна косачка STIHL RMA 248 е идеална за всеки, който цени ефективната работа в зони, чувствителни към шум.

Косачката за трева STIHL RMA 248 с акумулаторно задвижване се захранва с батерия от системата STIHL AK. Постоянно активният еко-режим на косачката значително удължава живота на батерията. Практичните светодиоди на батерията също Ви показват състоянието на зареждане по всяко време с едно натискане на бутона. Благодарение на централното регулиране на височината на косене можете лесно да зададете желаната височина на няколко етапа. Нейният 55-литров кош за трева с индикатор за запълване може лесно да се изпразни през капака в горната част. Благодарение на сгъваемата ръкохватка, можете да съхранявате акумулаторната косачка по начин, който пести място, и да я транспортирате без усилие.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата STIHL RMA 248 и колко време е необходимо на поставената акумулаторна батерия за зареждане.

RMA 248

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Отварящ се кош за трева
ОТВАРЯЩ СЕ КОШ ЗА ТРЕВА
Лесно движещи се колела
КОЛЕЛА С ЛЕК ХОД
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ

Технически характеристики

Ширина на косене46 см
Височина на косене25 - 75 мм
Регулиране на височината на косенена 7 степени (централна)
Вместимост на коша за трева55 л
Задвижване--

Сервизно обслужване и съвети