1199,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна кастрачка HTA 150: Особено мощна кастрачка с къса тръба на предавателния вал за професионална употреба при поддръжката на дървета и храсти

Акумулаторната кастрачка HTA 150 на STIHL е много подходяща за професионални дейности по поддръжката на дървета, специално в гората, а също и на овощни и дървесни култури, както и за приложение от общински предприятия. Късата, твърда тръба с кух вал позволява ефективна работа при рязане на клони и дървета, при отглеждане на млади насаждения или при прореждане. Можете да режете клони и дървета с диаметър до 20 см.

Акумулаторната кастрачка HTA 150 се задвижва с литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL  и работи с мощен електродвигател EC, както и с лек и здрав магнезиев редуктор. За максимална производителност при рязане можете да използвате акумулаторната кастрачка HTA 150 с режещи вериги STIHL 3/8" P като например веригата STIHL 3/8" P Picco Micro 3 (PM3) . За поддръжката на овощни дървета е много подходяща веригата STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) .

Благодарение на кръговата ръкохватка можете да се възполвате от много добра ергономичност по време на работа. При дейности в гората тя се допълва много добре от предлагания като опция самар STIHL ADVANCE X-TREEm HT в комбинация с колана за кръста STIHL ADVANCE X-Flex. По този начин имате оптимално разпределение на тежестта съчетана с голяма свобода на движенията. Ниското тегло на режещата глава дава възможност за лесно маневриране между отделните разрези. Със сменяемата кука за клони на компактната режеща глава можете да захващате и отстранявате отрязания материал. Благодарение на ергономично оптимизираната ръкохватка за управление със светодиоден (LED) индикатор, всички елементи за управление на STIHL HTA 150 се обслужват комфортно с една ръка.

Акумулаторната кастрачка HTA 150 на STIHL е серийно окомплектована с опора. По този начин корпусът на двигателя е защитен от контакт със земята. Лесно почистващият се въздушен филтър с метална мрежа подпомага оптималното охлаждане на двигателя, с което и дългия експлоатационен живот на Вашия уред.

Акумулаторната кастрачка STIHL HTA 150 е с обща дължина от 196 cм.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL  можете да видите колко време можете да работите с Вашата акумулаторна кастрачка HTA 150 на STIHL и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са разработени за професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Удобни презрамени колани
КОМФОРТНА СИСТЕМА ЗА НОСЕНЕ
Двигател EC
EC ДВИГАТЕЛ
ОПОРА
ОПОРА

Технически характеристики

Дължина на шината30 см
Номинално напрежение36 V
Тегло4,7 кг 1)
Ниво на звуково налягане94 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност100 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети