95,56 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Можете да използвате накрайника за почистване на повърхности STIHL RA 110 в работата си като амбициозен частен потребител или професионалист. Благодарение на практичните аксесоари за водоструйки, можете ефективно да отстранявате замърсявания на голяма площ с Вашата електрическа водоструйка STIHL. Два стандартни съединителя, включени в доставката, позволяват бърз и лесен монтаж на накрайника за почистване на повърхности STIHL RA 110 върху тръбата на Вашата водоструйка STIHL.

Кръглият накрайник за почистване на повърхности е с диаметър 310 мм, така че можете лесно да почиствате дори по-големи площи с STIHL RA 110. Във вътрешността на въртящия се четков пръстен две въртящи се дюзи с плоска струя позволяват почистване без пръски на плоски повърхности. В зависимост от задачата за почистване можете да регулирате налягането на водната струя чрез панела за регулиране на налягането с помощта на въртящо се копче. При почистване на вертикални повърхности, например стени, допълнителна дръжка подпомага удобната работа с накрайника за почистване RA 110 от STIHL.

Накрайникът за почистване на повърхности STIHL RA 110 е подходящ за електрически водоструйки STIHL RE 80 до STIHL RE 170 PLUS.

RA 110

Сервизно обслужване и съвети