За отлични резултати при рязане

Акумулаторната ножица за клони STIHL ASA 85

Акумулаторната ножица за клони STIHL ASA 85
Ефективно рязане с минимално усилие: с новата акумулаторна ножица за клони STIHL ASA 85 ще отрежете с лекота дори клони с диаметър до 45 мм. Отворът между остриетата може да бъде регулиран индивидуално за рязане на клони с различна дебелина - за да работите бързо и с минимално усилие. Благодарение на ергономичната раница за акумулаторната батерия целодневната работа с ножицата е лека и безпроблемна. Ето защо STIHL ASA 85 е много подходяща за професионална употреба. Независимо дали при подрязване и поддръжка на двора, градината, паркови площи, овощни плантации или разсадници: с STIHL ASA 85 винаги ще режете ефективно.

Мощна, издръжлива и здрава

 • Ефективно рязане
  STIHL ASA 85 реже безпроблемно клони с диаметър до 45 мм. Освен това задвижващият механизъм осигурява много бързо отваряне и затваряне на остриетата, а в резултат на това и изключителна производителност при рязане.
 • Продължителна работа с постоянна мощност
  По-добри резултати при рязане благодарение на акумулаторната мощност: интегрираната в раницата литиево-йонна акумулаторна батерия на STIHL впечатлява с мощност и издръжливост, което дава възможност за работа в продължение на 8 часа. Акумулаторната ножица за клони е част от акумулаторната модулна система на STIHL и може да бъде използвана и с други акумулаторни батерии на STIHL. Ние препоръчваме STIHL AP 160 или STIHL AP 180.
 • Уред с дълъг експлоатационен живот
  Здравият алуминиев корпус предпазва оптимално вътрешността на STIHL ASA 85 от замърсяване като по този начин осигурява дълъг експлоатационен живот на уреда.

Ефективна и комфортна

 • Гъвкаво използване
  Бърза работа: посредством пулт за управление отворът между остриетата може да се регулира индивидуално на четири степени: 50 %, 60 %, 70 % или 100 %. Достатъчно е по време на работа спусъка да се натисне бързо два пъти, за да се премине от избраната степен към пълен отвор между остриетата. Така можете да режете клони с различна дебелина бързо и ефективно.
 • Всичко е под контрол
  На практичния дисплей на пулта за управление, позициониран на раницата за акумулаторната батерия на нивото на хълбоците на работещия, се дава информация за избраната степен на отваряне между остриетата, броя рязове, както и за нивото на зареждане на акумулаторната батерия. Освен това се регулират и циклите на рязане.
 • Удобна употреба
  Чрез оптимално разпределение на тежестта раницата за акумулаторната батерия щади гърба на работещия и при продължителна работа с уреда. Халки на презрамените колани на раницата дават възможност за водене на съединителния кабел възможно най-близо до тялото на работещия, независимо дали е десняк или левичар. Ергономичната конструкция осигурява допълнителен комфорт при работа.