Абразивни дискове STIHL

За рязане на стомана, асфалт и камък

Абразивни дискове STIHL
Изработените спрециално за употреба с ъглошлайфи STIHL абразивни дискове са с широко приложение за рязане на строителни и конструктивни материали като стомана, асфалт и камък. Няколкопластовото подсилено покритие на дисковете гарантира стабилността им при работа с ръчно воден ъглошлайф.
Абразивните дискове са подходящи за рязане на различни материали:

Стомана

За рязане на конструктивна стомана, стоманени профили, арматурно желязо или стоманени трегери, за употреба в строителството или в металообработващи предприятия: при рязане на стомана този тип дискове гарантират най-бързи и чисти резултати.

Камък

Подходящ за рязане на всякакви материали от камък, идеалният диск за употреба в строителството. Този тип дискове е подходящ и за рязане на алуминий и цветни метали.

Асфалт и чугунени тръби

С този специален диск, подходящ за употреба в пътното строителство и при изграждане на тръбопроводи, може да се реже, както асфалтово покритие, така и чугунени тръби.

Мокро рязане

Стабилен диск за мокро рязане на камък и бетон без голямо запрашаване, който се отличава с 30 % по-голяма издръжливост и с до 50 % по-бързо рязане в сравнение с дисковете за сухо рязане.