Директен избор на продукт: Акумулаторна система АP - принадлежности

HOBOКутия за принадлежности за акумулаторни уреди (система Systainer), размер S

За удобно пренасяне и транспортиране и за сигурно съхранение на акумулаторни батерии и зарядно устройство

Информация

Кутията на STIHL за принадлежности за акумулаторни уреди (система Systainer3), размер S е много подходяща за сигурно и подредено съхранение или за транспортиране и пренасяне на акумулаторните Ви батерии АР, както и на зарядно устройство за бързото им зареждане. Изработената от здрава пластмаса кутия Systainer3 е лека и издръжлива. Можете да поставите акумулаторните си батерии от системата АР на STIHL и зарядното устройство на оформената подложка във вътрешността на кутията S. Така при транспортиране се предотвратява хлъзгане и те са защитени от повреди, причинени от удар. Практичната дръжка отпред на кутията STIHL за принадлежности за акумулаторни уреди, размер S подпомага удобното ѝ и ергономично носене. С помощта на затварянето T-Loc можете не само да затворите или отворите практичната кутия S бързо и лесно с една ръка, но и да я сдвоите заедно с други кутии STIHL от системата Systainer3. В рамките това подреждане на кутиите една върху друга имате отделен достъп до всяка една от тях.

Всички кутии STIHL (от система Systainer3) са съвместими с други системи Systainer, както и със системите bott vario3.

В кутията на STIHL за принадлежности за акумулаторни уреди (система Systainer3) размер S има място за 4 акумулаторни батерии STIHL от система АР или за 2 акумулаторни батерии и едно устройство за бързо зареждане STIHL AL 301 или STIHL AL 500.

Указание: L-BOXX и Systainer3 не могат да бъдат свързвани помежду си.

99,07 лв.*

Артикул

Цена
  • Кутия за принадлежности за акумулаторни уреди (система Systainer), размер S
    99,07 лв.*

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.