11 499,00 лв.
10 924,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен трактор за косене на големи градински площи

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ RT 6127 ZL + 2 бр. моторно масло 10 W-30 1,4L. С него спестявате и 39,76 лв. с ДДС, колкото е сборът от препоръчителните редовни цени на допълнителните артикули към машината в промо пакета.

Тракторът за косене STIHL RT 6127 ZL е оборудван с най-мощния 2-цилиндров двигател сред тракторите за косене на STIHL и Ви подпомага при професионална поддръжка на тревни площи или като любител градинар, когато косите големи тревни площи с размери до 10 000 м². Голямата ширина на косене от 125 см, синхронният косилен апарат, както и системата за захващане и насочване на тревата, Ви помагат ефективно в поддръжката на тревните площи. Централното регулиране на височината на косене при трактора за косене STIHL RT 6127 ZL също е полезно, като позволява височина на тревата между 30 мм и 100 мм. Благодарение на електромагнитния съединител на ножа за косене, можете удобно да включвате или изключвате ножовете според нуждите, като използвате превключвателя на кормилната колона. Посоката на движение (напред или назад) може да се избира с превключвателя на кормилната колона, а скоростта може да се регулира безстепенно с помощта на педала за газта.

Тракторът за косене STIHL RT 6127 ZL е снабден с функция Tempomat, която Ви позволява да задавате постоянна скорост. Тя Ви улеснява особено, когато искате да косите трева за по-дълъг период от време. За възможно най-продължителна работа по тревните площи допринася и кошът за събиране на трева с обем от 350 л, който можете лесно да изпразните с помощта на извитата ръкохватка до седалката на водача.

Цялата важна информация – от напрежението на акумулатора, през нивото на резервоара, до проверката на налягането на маслото – винаги Ви се показва с един поглед на лесния за четене LCD дисплей на трактора за косене STIHL RT 6127 ZL. Пружинната и регулираща се седалка, както и ниското прекачване, увеличават комфорта при работа. Благодарение на гумите за трева винаги имате добро сцепление и предпазвате тревата. Функцията за мулчиране, която може да бъде оборудвана допълнително чрез комплекта за мулчиране на STIHL, Ви позволява да мулчирате тревните площи и да използвате окосената трева за наторяване.

RT 6127 ZL

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Електромагнитен ножов съединител
Електромагнитен ножов съединител (EBC)
Функция Темпомат
Функция Темпомат
LCD-дисплей
LCD-дисплей

Технически характеристики

Ширина на косене125 см
Височина на косене30 - 110 мм
Кош за трева, вместимост350 л
Предавателна кутияхидростатична
Вместимост на резервоара9 л

Сервизно обслужване и съвети