Директен избор на продукт: Механични метли

KG 770

За професионална употреба при почистване на големи площи

Информация

Високопроизводителна механична метла за почистване на павирани площи до ок. 1500 кв.м. Почистващата система STIHL MultiClean PLUS (с две плоски и една ролкова метла) дава възможност за почистване на различни видове отпадъци. Четките отстрани гарантират оптимален резултат при почистване и до стени, бордюри или на ъгли. Големият контейнер за боклук с вместимост 50 л се изпразва много лесно. Космите на четките са изработени от износоустойчив найлон и имат 4 години гаранция. Много подходяща за почистване и на закрити площи, напр. гаражи или складови помещения.

996,66 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Техн. данни

STIHL KG 770

Техн. данни

Техн. данни Стойност
Работна ширина cм 77
Теоретична производителност при метене м²/ч 2 900
Капацитет на контейнера за отпадъци л 50
Тегло кг 13
За почистване на площи до ок. м² 1 500

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Оборудване

STIHL KG 770

Серийно оборудване

 • STIHL MultiClean PLUS Zoom
  STIHL MultiClean PLUS

  Тази почистваща система дава възможност за събиране на различни видове отпадъци. Две плоски метли ги поемат и ги отвеждат към разположения отзад контейнер, така че да не остават под уреда. Допълнителният валяк поема и фините прахови частици. Четките отстрани дават възможност за почистване до стени или покрай бордюри.

 • Централна настройка на височината Zoom
  Централна настройка на височината

  Централната настройка на височината осигурява оптимално адаптиране на механичната метла към различни видове терени или отпадъци. Освен това тя дава възможност за допълнително регулиране височината на четките. В резултат на това през целия експлоатационен живот на четките постигате оптимален резултат при метене.

 • Четки със здрави косми Zoom
  Четки със здрави косми

  Космите на четките от износоустойчив полиамид имат много дълъг експлоатационен живот. В резултат на специалната им подредба те поемат безпроблемно и полепнали по земята отпадъци като мокра шума например. STIHL им дава 4 години гаранция срещу износване.

 • Контейнер за отпадъци Zoom
  Контейнер за отпадъци

  В резултат на големия капацитет и високия ръб на контейнера може да бъде поето голямо количество отпадъци. През ръкохватката контейнера се задържа надеждно от рамата. Ето защо е невъзможно неволното му изпадане особено при транспортиране. (подобно на снимката)

 • Директни предавки с предпазни капачки Zoom
  Директни предавки с предпазни капачки

  Чрез директното силово предаване на редуктора се постига значително по-висок коефициент на полезно действие в сравнение с машините с ремъчна предавка, в резултат на което механичната метла се бута по-лесно. При движение назад плоските метли се въртят навътре като по този начин се предотвратява изхвърляне на отпадъци навън. Редукторите на плоските метли са оборудвани допълнително с предпазни капачки, което ги защитава оптимално от замърсяване, напрашаване или намокряне.

 • Периферна уплътнителна лента Zoom
  Периферна уплътнителна лента

  Периферната уплътнителна лента задържа завихрените прахови частици. В комбинация с въздушните филтри при метене на фин материал се отделя минимално количество прах.

 • Въздушен филтър Zoom
  Въздушен филтър

  Двата въздушни филтъра от пенопласт заедно с интелигентния въздухопровод задържат прахообразните частици, в резултат на което при метене на фин материал навън прониква значително по-малко прах. Двата филтърни елемента се почистват лесно - необходимо е само да се извадят и да се измият.

 • Устройство за притискане на четките Zoom
  Устройство за притискане на четките

  При метене покрай бордюри или по краищата на площи устройството за притискане на четките може да бъде натиснато надолу, в резултат на което се постига още по-добър резултат при метене.

 • Ергономична ръкохватка Zoom
  Ергономична ръкохватка

  Благодарение на ергономичната ръкохватка механичната метла се бута с минимално усилие. Чрез въртене тя се напасва бързо към потребители с различен ръст. Освен това може да се свали лесно за транспортиране на уреда.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Документация

Инструкции за употреба

Езици Дата Линк
manual icon International 18.8.2022 г.