Директен избор на продукт: Принадлежности за ножици и уреди за жив плет

Care & Clean Kit HS Plus

Почистване и поддръжка на ножици и уреди за жив плет

Информация

С STIHL Care & Clean Kit HS Вие като частен или професионален потребител почиствате и извършвате поддръжка на ножиците и уредите си за жив плет бързо и лесно. В комплекта STIHL Care & Clean Kit HS са включени следните препарати за почистване и поддръжка: STIHL Superclean и Multilub.

За да премахнете смолата и замърсяванията от ножицата или уреда си за жив плет, след употреба напръскайте режещата гарнитура с STIHL Superclean. Спреят със смазваща функция разтваря не само замърсяванията, но едновременно с това смазва и защитава от корозия. След това трябва за кратко да пуснeтe в движение ножовете на ножиците за жив плет, така че смазващият препарат да се разпредели добре. Висококачествената грес Multilub осигурява добро смазване на редуктора на ножицата и уреда за жив плет и допринася за дълъг експлоатационен живот. Благодарение на отличната прилепваемост тя остава и по откритите части на редуктора и намалява износването.

Редовното почистване и поддръжка на ножиците и уредите за жив плет се извършва бързо с Care & Clean Kit HS и Вие подпомагате дългия им експлоатационен живот.

Ако искате да спестите средства при почистването и поддръжката на ножиците и уредите си за жив плет, тогава си заслужава да използвате изгодния ни пакет, в който са включени 300 мл Superclean и 80 г Multilub.

24,22 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.