Директен избор на продукт: Вериги

HOBORapid HEXA

Режеща верига 3/8" Rapid Hexa (RH): висока режеща способност и бързо заточване

Информация

Благодарение на иновативната форма на зъба и на тесния срез с STIHL 3/8" Rapid Hexa с остър страничен ръб на зъба постигате изключително висока режеща способност. Новата иновативна режеща верига на STIHL е добър избор за професионална работа в гората и селското стопанство, за още по-бързо поваляне и кастрене на дървета с моторен трион STIHL. Предимствата ѝ проличават особено при рязане косо на дървесинното влакно.

Режещата верига STIHL Rapid Hexa е базирана на патентованата и ексклузивна система STIHL HEXA. Така режещите зъби Hexa и пилата Hexa са съгласувани едни с други директно по своята форма, така че да можете да заточвате веригата бързо, лесно и прецизно. Така не само ще режете по-бързо, но и веригата остава остра по-дълго време. Освен това системата HEXA предотвратява пиленето на водещите и свързващите звена и минимизира опасността от скъсване на веригата. Посредством тази система при допълнително заточване и потребителите любители постигат почти идеален ъгъл на заточване. Така режещата верига 3/8" Rapid Hexa на STIHL има значително по-дълъг експлоатационен живот и по-голяма продължителност на използване.

С високото качество на рязане благодарение на острите странични ръбове на зъбите режещата верига Rapid Hexa осигурява винаги чисто и прецизно рязане с моторния трион. Така с верижния си трион, например модел STIHL MS 462, поваляте ефективно дървета и надробявате прецизно дебели дървовидни храсти. Благодарение на ниската склонност към трептене можете да подвеждате моторния трион точно и да го водите сигурно при рязане.

За допълнително заточване на режещата верига Hexa може да бъде използвана само пилата Hexa.

от 34,03 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Техн. данни

Rapid HEXA

Техн. данни

Техн. данни Стойност
Стъпка " 3/8
Дебелина на водещото звено мм 1,3,1,6
Дължина на шината 1(*) 40 см,45 см,50 см
Брой на водещите звена 1 640,1640 ,60 ,66 ,72 ,820

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.