Директен избор на продукт: Кожени и гумени ботуши, работни обувки

Защитни боти с връзки WORKER S3

Предпазват при работа на открито и в сервиза или работилницата

Информация

Леките и здрави предпазни боти с връзки STIHL Worker S3, изработени от висококачествени кожа и текстил, не пропускат вода и са активно дишащи и бързо съхнещи. Те предпазват професионалните и частни потребители при работа в градината, в работилницата и сервиза или на зелени площи. Благодарение на омекотяващите, устойчиви на масло и гориво гумени подметки EVA (в съответствие с EN 20345 S3) можете да носите ботите с връзки без притеснение и в работилници или сервизи на места с контакт с масло или гориво. Стоманените им междинни подметки служат като защита от пробождане. За приятно и комфортно носене на STIHL Worker S3 се грижат удобните и сменяеми стелки, както и ниското тегло на ботите. Подплатената яка дава възможност освен това за удобно позициониране на крака.

Стоманените бомбета с подплатен преход предпазват краката ви надеждно от падащи предмети. И на естествен терен работните обувки ви предлагат добра опора благодарение на грайферните подметки.

Предпазните боти с връзки STIHL Worker S3 са одобрени за изработка на ортопедични стелки в съответствие с DGUV правило 112-191.

Допълнителна информация:

  • Състав на лицевите материали: кожа-текстил
  • Състав на подплатата: текстил
  • Състав на подметката: гума и EVA
  • Доставяни размери: 39-48
  • Доставяна разцветка: трицветни (черно/тъмно сиво/оранжево)
  • Тегло (за размер 42): 1,3 кг

от 213,67 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Техн. данни

Предпазни боти с връзки WORKER S3

Техн. данни

Техн. данни Стойност
Предлагат се в размери 36-48
Материал кожа набук
Водонепропускливост не са тествани
Ортопедични подметки не
Стоманено бомбе да
Стоманени междинни подметки да
Подходящи за поставяне на котки не
Подходящи за поставяне на метални щифтове не
Защита от прегъване да
Самопочистващи се грайферни подметки серийно оборудване

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.