1099,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен професионален уред за обдухване за комфортна работа

Мощният бензинов уред за обдухване BR 430 на STIHL е подходящ за употреба от домоуправители и озеленители при почистване на големи площи от шума, окосена трева и жив плет, както и при комунални дейности. Голямата мощност на носения на гръб уред за обдухване се генерира от двигател STIHL 2-MIX. Благодарение на STIHL ElastoStart се предотвратяват резките движения при стартиране и се осигурява равномерен процес на стартиране. Обслужването на носения на гръб уред за обдухване STIHL BR 430 се извършва чрез мултифункционална ръкохватка, в която са вградени всички елементи на управление. Фиксиращият се лост за газта със стоп бутон се застопорява в желана степен на мощност за равномерна мощност на обдухване. За изключване на функцията обдухване е достатъчно кратко натискане на стоп бутона. След това уредът автоматично е готов да стартира отново.

По време на работата с носения на гръб уред за обдухване при изхвърляне на шума антивибрационната система STIHL предпазва Вашите мускули и стави. Професионалният уред STIHL BR 430 може да се носи удобно на гръб благодарение на комфортната система за носене. Меките презраменни колани и дишащата подложка за гърба Ви позволяват по-енергоспестяваща работа, дори и при по-продължително използване. Серийната извита кръгла дюза може да се замени при работа близо до земята с опционалната извита плоска дюза с широкообхватен въздушен поток.

Носеният на гръб уред за обдухване STIHL BR 430 може да се оборудва допълнително с опционалния колан STIHL ADVANCE или с колан за кръста STIHL за BR и SR, за да работите още по-удобно. Появилите се сили на откат можете да разпределите с помощта на опционалната ръкохватка на STIHL равномерно на двете ръце.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА

Технически характеристики

Работен обем63,3 см³
Ниво на звуково налягане101 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност108 dB(A) 1)
Ниво на вибрации дясно2,5 м/сек² 2)
Тегло10,2 кг

Сервизно обслужване и съвети